Hvordan virker et har narkotika-test http://danmarkpillen.com/ Twin floder regionale medicinsk center
Copenhagen Denmark

Skibsmægler runder ny milepæl

Baltic Shipping Company har netop rundet skib nummer ti i flåden af coastere “trods” beliggenhed i Vandkantsdanmark

SØFART Det nordsjællandske skibsmæglerfirma Baltic Shipping Company A/S fortsætter med at bevise, at på trods af, at firmaet har adresse i Vandkantsdanmark, nærmere bestemt i Hundested, er det absolut muligt at skabe vækst, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

“Siden vi flyttede vores hovedkontor til Hundested i december 2011, har vi ansat yderligere tre på kontoret, og vi forventer yderligere ansættelser i løbet af kort tid. Det har ikke været svært at tiltrække dygtige folk. Mange vil gerne køre i den rigtige retning i forhold til den københavnske myldertrafik, hvis du har mulighed for at tilbyde mennesker en spændende hverdag, og det kan vi tilbyde,” oplyser Ronnie Hulstrøm fra firmaet.

Den 24. oktober passerede Baltic Shipping Company endnu en milepæl i firmaets historie med levering af skib nummer ti til flåden.

Stigende efterspørgsel

“Vi følger den stigende efterspørgsel på tonnage og runder en milepæl, idet vi har taget endnu et skib på timecharter. Mv ‘Hanoi’ på 2300 dødvægttonnage (dwt) er bygget i 2011, og med et EU-flag på hækken passer den perfekt i vores portefølje.”

“Vi har en moderne og homogen flåde på ti coastere – alle i nordeuropæisk fart. Vi har set frem til vores nyeste skib med længsel. Efterspørgslen har været kraftig stigende de sidste fire måneder, så det har været en udfordring at følge med efterspørgslen,” forklarer Ronnie Hulstrøm og fortsætter:

Fra fire til tolv skibe
“Vi stod derfor i den situation, at vi var nødt til at udvide flåden igen. Således at vi fortsat kan have noget på hylden at tilbyde vores kunder. Men det er også nødvendigt for at vi kan byde på nye projekter. Vi er på 12 måneder gået fra fire skibe til i dag ti skibe.”

Han tilføjer, at firmaet hele tiden har stor fokus på short-sea markedet og ser frem til at udvikle det yderligere de kommende år. Hver dag kalder i gennemsnit seks af firmaets skibe danske havne for lastning eller losning af varer.

“Vi følger konstant de bevægelser, der er inden for de forskellige varegrupper, samtidig med at vi konstant holder udkig og ser positivt på fremtiden. Vi kan se, at vi igen i løbet af kort tid står med et behov for yderligere tonnage – og forventer at vi inden årets udgang kan byde velkommen til skib nummer elleve.

Baltic Shipping Company har egne kontorer med klarering og stevedoring i København, Frederiksværk, Hundested og Køge. F

Firmaet tilbyder befragtning og totale transportløsninger fra A til B med firmaets egen flåde, som pt. består af 10 moderne coastere i størrelsen 1500 til 4870 dwt.

jent@lokalavisen.dk