Hvordan virker et har narkotika-test http://danmarkpillen.com/ Twin floder regionale medicinsk center
Copenhagen Denmark

Dansk coaster-reder ser mulighed for færre ballastrejser under Femern-byggeri
TØRLAST: Muligheden for at fragte byggematerialer til Femern-forbindelsen kan skabe synergier for Baltic Shipping Company. Andre danske coaster-redere finder projektet mindre interessant.

Dansk coaster-reder ser mulighed for færre ballastrejser under Femern-byggeri

Hundested-baserede Baltic Shipping Company, som blandt andre har ‘Rebecca Rousing’ på flådelisten, ser et stort potentiale i laster til opførelsen af Femern-forbindelsen. Foto: Keld Øby

Torsdag d. 30. april 2015 09:50

Med et forventet behov på 20-30 ugentlige coasterlaster i mindst seks år afføder opførelsen af Femern-tunnelen et behov for en skibstype, som Danmark engang havde et righoldigt udbud af – coastere.

Fordums storhed for danske coasterredere er for længst afløst af hård konkurrence fra ikke mindst østeuropæiske spillere, der har fået flere danske coaster-redere til at kigge mod fjernere himmelstrøg. Det gælder dog ikke Baltic Shipping Company.

Med base i Hundested har rederiet 11 coastere i flåden. Her er adm. direktør Ronnie Hulstrøm bare glad for, at flere af ”konkullegaerne” ikke ser de store muligheder i Femern-byggeriet, som han betegner som ”uhyre interessant”.

”Der er ingen tvivl om, at Femern har et enormt potentiale, for der skal rigtig meget gods ind,” siger han.

Kræver styr på operation …
For at læse denne artikel kræver det, du er logget ind som abonnent. KLIK her for at logge ind / købe