Hvordan virker et har narkotika-test http://danmarkpillen.com/ Twin floder regionale medicinsk center
Copenhagen Denmark

Fem på stribe til Baltic Shipping Company

Fem nye skibe til Baltic Shipping Company

kibsmæglerfirmaet Baltic Shipping Company A/S, der har til huse i Hundested, har gennem det seneste år fået tilgang af ikke mindre end fem skibe fra et af deres rederier. Firmaet fortsætter med at have fokus på nærskibsfarten til trods for en tilgang på syv skibe gennem de seneste 11 måneder.

“Vores filosofi er, at vi altid kan stille med et skib med meget kort notits. Coastermarkedet bevæger sig stadig efter “Just In Time”-princippet, hvor der ofte skal flyttes laster med kort varsel – og er kunderne klar, så er vi det også”, fortæller Ronnie Hulstrøm fra Baltic Shipping Company.

“Opgaverne spænder bredt fra traditionelle bulklaster til de næsten umulige projektlaster. De sjove dage er, når en kunde ringer om tirsdagen og fortæller, at der skal bruges tre skibe til STS-operation den efterfølgende torsdag. Mirakler som dette klarer vi normalt uden de store krumspring, mens det næsten umulige ofte tager lidt længere tid”, uddyber Mikkel Schmidt med et smil.

“Vi overtog Rix Star efter et salg af vores daværende danske redere. Skibet sejlede tidligere hos os under navnet “Poseidon” og under dansk flag med ejerne Peter & Nels Ejnar Sørensen. Vi har løbende udvidet vores flåde i tæt samarbejde med vores redere, både omkring fremtidige køb samt vores forventninger til fragtmarkedet”, tilføjer Mikkel Schmidt.

“Vores flåde består pt. af 12 moderne coastere i størrelsen 1.500-3.850 dwt, hvoraf størstedelen har europæisk flag. Vi forventer yderligere tilgang af 1 – 2 nye coastere i løbet af sommeren / efteråret. Vi er meget omstillingsparate og søger konstant den perfekte løsning for hvert enkelt skib”, fortæller Ronnie Hulstrøm.

Baltic Shippings Company’s flåde anløber hvert år op mod 1700 europæiske havne, hvoraf flere og flere er via firmaets egne kontorer i havnene København, Frederiksværk, Hundested, Køge og Korsør.

Baltic Shipping Company har egne kontorer med klarering og stevedoring i København, Frederiksværk, Hundested, Køge og Korsør. Firmaet tilbyder befragtning og totale transportløsninger fra A til B med firmaets egen flåde.