Hvordan virker et har narkotika-test http://danmarkpillen.com/ Twin floder regionale medicinsk center
Copenhagen Denmark

Baltic Shipping Company runder den halve snes

SHIPPING: 10’ende skib ind i flåden hos Baltic Shipping Company

Mandag d. 27. oktober 2014 13:27
Sjællandske Baltic Shipping Company – med kontorer i København, Frederiksværk, Hundested og Køge – har taget nr. 10 ind i sin flåde af befragtede skibe. Det gælder en 2.300 t.dv. coaster under Gibraltar-flag ved navn Hanoi, der ligesom de øvrige ni enhder i Baltic shipping-regi går i nordeuropæisk fart. Den er fra 2011 og ejes af tyske Briese Schfiffahrt Co.

Baltic Shipping Company begrunder flådeudvidelsen med, at efterspørgselen på selskabets ydelser er steget gennem de senesste måneder, samtidigt med at behovet for større fleksibilitet i tonnagen har meldt sig. Med den seneste udvidelse er flåden hos Baltic Shipping steget med seks skibe inden for de seneste 12 måneder.

Baltic Shipping regner i gennemsnit med, at seks af selskabets charterenheder i gennemsnit dagligt er inde og vende dansk havn for lastning eller losning. Selskabet regner videre med, at man inden årets udgang skal ud på chartermarkedet igen for at øge antallet af skibe. Baltioc Shipping Companys charterflåde består af skibe mellem 1.500 og 4.870 t.dv.