Hvordan virker et har narkotika-test http://danmarkpillen.com/ Twin floder regionale medicinsk center

Baltic Shipping Company A/S

Copenhagen Denmark

4400 ton korn over kaj i Rudkøbing

For en snes år siden var et billede som dette ikke noget særsyn. Dengang var et mindre fragtskib i en af de små, sydfynske havne almindeligt. Sådan er det ikke i dag, hvor mængden af gods over kaj falder i de mindre havne.

Det har flere årsager. Nogle af dem er, at skibene bliver større, og at der stilles stadig flere krav til faciliteter i land. Her kan de små havne ikke være med uden, at det kræver måske urentable investeringer i for eksempel uddybning og kajanlæg. Men godset skal transporteres alligevel, og her er lastbilerne ofte løsningen.

Skulle kornet, der her lastes på Rudkøbing Havns midtermole, have været fragtet ad landevejen, havde det fyldt omkring 100 lastbiler med anhænger. Skibet, det tyskflagede Simon B under Baltic Shipping Company, sejlede i sidste uge to gange fra Rudkøbing for at bringe den langelandske kornlast på 4400 ton til Kalundborg for videre omladning.

Lastbiler fra Bjarne Kaae i Bagenkop samt Rudkøbing Havnesmedies kran assisteret af en Bobcat sørgede for, at hveden kom fra Danish Agros silo på havnen og op i lasten på det 82 meter lange skib.

”Vi er glade for liv i havnen, og vi har plads til mere”, lød det fra Langelands kommunale havnefoged, Kim Rasmussen, Rudkøbing.

Fem på stribe til Baltic Shipping Company

kibsmæglerfirmaet Baltic Shipping Company A/S, der har til huse i Hundested, har gennem det seneste år fået tilgang af ikke mindre end fem skibe fra et af deres rederier. Firmaet fortsætter med at have fokus på nærskibsfarten til trods for en tilgang på syv skibe gennem de seneste 11 måneder.

“Vores filosofi er, at vi altid kan stille med et skib med meget kort notits. Coastermarkedet bevæger sig stadig efter “Just In Time”-princippet, hvor der ofte skal flyttes laster med kort varsel – og er kunderne klar, så er vi det også”, fortæller Ronnie Hulstrøm fra Baltic Shipping Company.

“Opgaverne spænder bredt fra traditionelle bulklaster til de næsten umulige projektlaster. De sjove dage er, når en kunde ringer om tirsdagen og fortæller, at der skal bruges tre skibe til STS-operation den efterfølgende torsdag. Mirakler som dette klarer vi normalt uden de store krumspring, mens det næsten umulige ofte tager lidt længere tid”, uddyber Mikkel Schmidt med et smil.

“Vi overtog Rix Star efter et salg af vores daværende danske redere. Skibet sejlede tidligere hos os under navnet “Poseidon” og under dansk flag med ejerne Peter & Nels Ejnar Sørensen. Vi har løbende udvidet vores flåde i tæt samarbejde med vores redere, både omkring fremtidige køb samt vores forventninger til fragtmarkedet”, tilføjer Mikkel Schmidt.

“Vores flåde består pt. af 12 moderne coastere i størrelsen 1.500-3.850 dwt, hvoraf størstedelen har europæisk flag. Vi forventer yderligere tilgang af 1 – 2 nye coastere i løbet af sommeren /… Continue reading

Dansk coaster-reder ser mulighed for færre ballastrejser under Femern-byggeri TØRLAST: Muligheden for at fragte byggematerialer til Femern-forbindelsen kan skabe synergier for Baltic Shipping Company. Andre danske coaster-redere finder projektet mindre interessant.

Hundested-baserede Baltic Shipping Company, som blandt andre har ‘Rebecca Rousing’ på flådelisten, ser et stort potentiale i laster til opførelsen af Femern-forbindelsen. Foto: Keld Øby

Torsdag d. 30. april 2015 09:50

Med et forventet behov på 20-30 ugentlige coasterlaster i mindst seks år afføder opførelsen af Femern-tunnelen et behov for en skibstype, som Danmark engang havde et righoldigt udbud af – coastere.

Fordums storhed for danske coasterredere er for længst afløst af hård konkurrence fra ikke mindst østeuropæiske spillere, der har fået flere danske coaster-redere til at kigge mod fjernere himmelstrøg. Det gælder dog ikke Baltic Shipping Company.

Med base i Hundested har rederiet 11 coastere i flåden. Her er adm. direktør Ronnie Hulstrøm bare glad for, at flere af ”konkullegaerne” ikke ser de store muligheder i Femern-byggeriet, som han betegner som ”uhyre interessant”.

”Der er ingen tvivl om, at Femern har et enormt potentiale, for der skal rigtig meget gods ind,” siger han.

Kræver styr på operation … For at læse denne artikel kræver det, du er logget ind som abonnent. KLIK her for at logge ind / købe

Starter året med nyt kontor i Korsør

Onsdag 21. januar 2015 kl: 07:32 Baltic Shipping Company A/S, der har hovedkontor i Hundested, åbnede den 7. januar sit femte kontor på Sjælland. Den nye filial ligger på Korsør Havn, hvor Baltic Shipping Company har lejet sig ind i nogle lokaler på havnen, hvorfra firmaet tilbyder klarerings- og stevedoreopgaver.

”Det er en naturlig del af hele vores forretning, at vi nu har fået et kontor på Korsør Havn. Det har været vigtigt for os at få det hjørne med, så vi nu dækker fra Hundested i nord, København mod øst, Køge mod syd og nu Korsør mod vest. På den måde har vi nu fået lukket ringen”, siger Ronnie Hulstrøm fra Baltic Shipping Company.

”Det første udstyr har vi kørt til Korsør, og vi forventer at have alt udstyr fremme med specialtransport i løbet af ugen”, tilføjer han.

Baltic Shipping Company har egne kontorer med klarering og stevedoring i København, Frederiksværk, Hundested og Køge. Firmaet tilbyder befragtning og totale transportløsninger fra A til B med firmaets egen flåde, som pt. består af 11 moderne coastere i størrelsen 1320 til 3800 dwt.

Skibsmægler runder ny milepæl

Baltic Shipping Company har netop rundet skib nummer ti i flåden af coastere “trods” beliggenhed i Vandkantsdanmark

SØFART Det nordsjællandske skibsmæglerfirma Baltic Shipping Company A/S fortsætter med at bevise, at på trods af, at firmaet har adresse i Vandkantsdanmark, nærmere bestemt i Hundested, er det absolut muligt at skabe vækst, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

“Siden vi flyttede vores hovedkontor til Hundested i december 2011, har vi ansat yderligere tre på kontoret, og vi forventer yderligere ansættelser i løbet af kort tid. Det har ikke været svært at tiltrække dygtige folk. Mange vil gerne køre i den rigtige retning i forhold til den københavnske myldertrafik, hvis du har mulighed for at tilbyde mennesker en spændende hverdag, og det kan vi tilbyde,” oplyser Ronnie Hulstrøm fra firmaet.

Den 24. oktober passerede Baltic Shipping Company endnu en milepæl i firmaets historie med levering af skib nummer ti til flåden.

Stigende efterspørgsel

“Vi følger den stigende efterspørgsel på tonnage og runder en milepæl, idet vi har taget endnu et skib på timecharter. Mv ‘Hanoi’ på 2300 dødvægttonnage (dwt) er bygget i 2011, og med et EU-flag på hækken passer den perfekt i vores portefølje.”

“Vi har en moderne og homogen flåde på ti coastere – alle i nordeuropæisk fart. Vi har set frem til vores nyeste skib med længsel. Efterspørgslen har været kraftig stigende de sidste fire måneder, så det har været en udfordring at følge med efterspørgslen,” forklarer Ronnie Hulstrøm og fortsætter:

Fra fire til tolv skibe “Vi… Continue reading

Baltic Shipping Company runder den halve snes SHIPPING: 10’ende skib ind i flåden hos Baltic Shipping Company

Mandag d. 27. oktober 2014 13:27 Sjællandske Baltic Shipping Company – med kontorer i København, Frederiksværk, Hundested og Køge – har taget nr. 10 ind i sin flåde af befragtede skibe. Det gælder en 2.300 t.dv. coaster under Gibraltar-flag ved navn Hanoi, der ligesom de øvrige ni enhder i Baltic shipping-regi går i nordeuropæisk fart. Den er fra 2011 og ejes af tyske Briese Schfiffahrt Co.

Baltic Shipping Company begrunder flådeudvidelsen med, at efterspørgselen på selskabets ydelser er steget gennem de senesste måneder, samtidigt med at behovet for større fleksibilitet i tonnagen har meldt sig. Med den seneste udvidelse er flåden hos Baltic Shipping steget med seks skibe inden for de seneste 12 måneder.

Baltic Shipping regner i gennemsnit med, at seks af selskabets charterenheder i gennemsnit dagligt er inde og vende dansk havn for lastning eller losning. Selskabet regner videre med, at man inden årets udgang skal ud på chartermarkedet igen for at øge antallet af skibe. Baltioc Shipping Companys charterflåde består af skibe mellem 1.500 og 4.870 t.dv.

Fuld fart på udskibning af sommerens høst Lokalt udviklingsarbejde sætter fart på lastningen i Hundested ERHVERV Mange tons korn fra de nordsjællandske marker udskibes i disse dage fra Hundested Havn, hvor firmaet Baltic Shipping Company A/S netop har indviet et mega lastebånd, der sørger for at de store mængder korn lastes fra lastbiler til det ventende fragtskib.

Der var ingen rød løber eller større festivitas, da det store lastebånd blev indviet tirsdag kl. 05.30, men der var til gengæld en lang række lastbiler læsset med hvede, klar til at komme af med deres tunge læs.

Lastebåndet er delt i to sektioner, og i en ny type fødekasse, som er specialdesignet i Hundested, kan to lastbiler tippe hver ca. 40 tons korn af samtidigt, og fra kassen bliver det sendt op ad et nyt bånd på 27 meter for at blive lastet direkte ned i skibet.

“Vi glæder os over, at det vi har arbejdet på i teorien, også fungerer i den virkelige verden, for den nye fødekasse er helt speciel og ikke set før. Den er designet af Mikkel Schmidt fra vores kontor i Hundested. Den nye udformning gør, at det tager ca. 8 minutter at læsse 80 tons korn i skibet”, fortæller Ronnie Hulstrøm, Baltic Shipping Company A/S i Hundested.

Denne tirsdag morgen var det ned i lastrummet på skibet ‘EEMS Chrystal’, som var klar til at modtage de i alt 1.800 tons hvede og sejle det videre til Skive.

“Når vi sejler til Skive, sparer vi miljøet for… Continue reading

Baltic Shipping Company A/S har den 1. januar, åbnet et nyt kontor på Køge havn. Firmaet er nu repræsenteret med stevedoring & skibsklarering i fire sjællandske havne: København, Frederiksværk, Hundested & Køge.

”Vi flytter med vores kunder, da vi tror på at kunderelationen er afgørende for en sund forretning. Firmaet får nu en væsentlig større berøringsflade i de lokale havne. Det er for os altafgørende, at lave lokale forretninger med lokale folk. Vi ser også frem til, at kunne udvide vores samarbejde med Danish Agro A.m.b.A.’s afdeling i Køge”, siger Ronnie Hulstrøm, Baltic Shipping Company.

Firmaet er repræsenteret med egne terminaler ved Prøvestenen i København samt Københavns Nordhavn.

Baltic Shipping Company tilbyder tillige befragtning og totale transportløsninger fra A til B med firmaets egen flåde, som pt. består af syv moderne coastere i størrelsen 1500 til3200 dwt.

Baltic Shipping Company A/S

Onsdag 20 nov. ankom skibet Mv’Rebecca Rousing’ med 49 stk mega beton rør, som er de første af en samlet mængde på 852 stk, der skal leveres til Københavns området de næste 15 måneder. Hvert Rør er 3,6 i diameter og har en vægt på 31 ts. Vi har arbejdet på dette projekt siden marts 2013 fortæller Thomas Olsen. Vi har brugt meget tid på at finde den mest optimale løsning for alle parter og naturligvis til den rigtige pris. Vi har indgået en aftale med vores kunde, som betyder at vi forestår hele transporten. Losser godset op på vores nye lejet areal på prøvestenen, og løbende kører godset ud til modtager. Vores opgave er først overstået når røret er levet hos kunden. Nøgleordet for en god ekspedition er iflg Thomas Olsen en god koordination. Vi har de sidste 2 år arbejdet med Nordhavn udvidelsen, som nu kommer nærmere sin afslutning. Så er det en god dag for alle i Baltic Shipping Company, når et nyt projekt starter op, som giver flere arbejdes pladser, ikke kun hos os, men også for vores havnearbejdere og underlevandøre, fortæller Ronnie Hulstrøm. I et mindre skibsmæglerfirma som vi er, er det vigtigt at have en bred erfaring. Det har vi indenfor klarering, stevedoring og naturligvis befragtning. Vi arbejder hele tiden på at finde den rigtige løsning for kunden. Dette har også betydet at vi har ansat en ny kollega i teamet, der startede 1 oktober i år. Og en yderligere er ansat med start… Continue reading