Hvordan virker et har narkotika-test http://danmarkpillen.com/ Twin floder regionale medicinsk center
Copenhagen Denmark

Starter året med nyt kontor i Korsør

Starter året med nyt kontor i Korsør

Onsdag 21. januar 2015 kl: 07:32
Baltic Shipping Company A/S, der har hovedkontor i Hundested, åbnede den 7. januar sit femte kontor på Sjælland. Den nye filial ligger på Korsør Havn, hvor Baltic Shipping Company har lejet sig ind i nogle lokaler på havnen, hvorfra firmaet tilbyder klarerings- og stevedoreopgaver.

”Det er en naturlig del af hele vores forretning, at vi nu har fået et kontor på Korsør Havn. Det har været vigtigt for os at få det hjørne med, så vi nu dækker fra Hundested i nord, København mod øst, Køge mod syd og nu Korsør mod vest. På den måde har vi nu fået lukket ringen”, siger Ronnie Hulstrøm fra Baltic Shipping Company.

”Det første udstyr har vi kørt til Korsør, og vi forventer at have alt udstyr fremme med specialtransport i løbet af ugen”, tilføjer han.

Baltic Shipping Company har egne kontorer med klarering og stevedoring i København, Frederiksværk, Hundested og Køge. Firmaet tilbyder befragtning og totale transportløsninger fra A til B med firmaets egen flåde, som pt. består af 11 moderne coastere i størrelsen 1320 til 3800 dwt.